Glasfacade på Copenhagen Towers

Hvem er vi?

Sjælsø Management er et ejendomsudviklingsselskab, der siden etableringen i 2013 har været drevet af købmandsskab, faglig stolthed og gennemsigtighed.

Hos os vil du opleve en naturlig lyst til at sikre et godt resultat, for det er ganske enkelt det, vi lever af.

Mennesket i centrum

I Sjælsø Management har vi mennesket i centrum af alt, vi laver. Vi skaber hjem til og for mennesker. Hjem, der skal leves og drømmes i. Hjem, der skal danne rammen om fortidens minder, nutidens liv og fremtidens muligheder.

Når vi opfører kontorbygninger, skal kontorerne kunne rumme ambitioner og handlekraft. De skal skabe det rette fundament for at drive forretning. Vi udformer og indretter arbejdspladser, hvor store armbevægelser går hånd i hånd med et godt arbejdsmiljø. For i Sjælsø Management ved vi, at den individuelles trivsel er en vigtig hjørnesten for at opnå kollektiv succes.

En samarbejdspartner med holdning

Ordentlighed, åbenhed og respekt er virksomhedens byggesten. Vi rådgiver vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører med omhu for miljøet, og i alle dele af processen opfordrer vi til bæredygtige valg. Som virksomhed i byggebranchen er vi bevidste om den forskel, vi kan gøre, men vi ved også, at vi ikke kan gøre alt. Vi har en holdning til, hvordan vi mener, at byggeprojekter bør udvikles og eksekveres, men så simpelt er det jo sjældent. Det er vi mere end klar over.

Vores ambition er, at alle vores projekter skal DGNB-certificeres – det står vi ved. Det sætter krav til os som rådgiver, og det er et ansvar og en opgave, vi gerne påtager os.

Byggeri