2023

01.02.2023

Ejendomsbranchens største selskaber går sammen for større bæredygtighed i byggeriet
For Sjælsø Management var det meget naturligt at blive en del af den gruppe aktører i den danske ejendomsbranche, der sammen vil føre branchens ambitioner for bæredygtighed og grøn omstilling til handling. Det gør vi ved sammen at tage fælles ansvar for at samle ambitionerne, lære af hinanden og dermed optimere vores tid midt i en klimakrise. Derfor forpligter vi os til at være med til at sikre, at de bæredygtige ambitioner bliver til reel handling i partnerskabet ”Partners for Sustainable Real Estate and Construction”. Sjælsø Management har valgt at deltage med tre medlemmer, Peter Hoffmann, Thomas Bischoff og Lars Jacobsen som alle ser frem til at dele deres viden og erfaringer med de øvrige aktører i fællesskabet og lære af de andre, så vi i fællesskab kan blive klogere og bedre til at fremme et mere bæredygtigt byggeri.
Læs mere

2022

02.12.2022

De 124 skønne lejeboliger i Rubinhaven er afleveret
Den 1. december blev Rubinhavens sidste etape med 62 boliger afleveret til en tilfreds bygherre. Rubinhaven er beliggende i Høje Taastrup C og omfatter i alt 124 skønne lejeboliger og en mindre erhvervsdel. Rubinhaven er udviklet og opført i samarbejde med bygherren Balder Danmark A/S og i tæt samarbejde med rådgivere og entreprenører. Allerede nu er stort set alle boliger udlejet.

Byggeriet af Rubinhaven tog 419 arbejdsdage og vi er superstolte af, at vi arbejdede alle 419 arbejdsdage uden ulykker. Stor tak til bygherre, rådgivere, entreprenører og ikke mindst til håndværkere, som alle har været med til at sikre et effektivt byggeri og en tryg arbejdsplads. Og rigtigt flot arbejde af Sjælsøs byggeledelse.


Læs mere om Rubinhaven
21.06.2022

1. spadestik på Thomas Have i Højskoleparken, Roskilde
Forleden tog Roskildes borgmester Tomas Breddam første spadestik til opførelsen af i alt 76 nye lejelejligheder – med den nyrestaurerede Roskilde Højskole og Roskilde Fjord som nærmeste naboer.

Thomas Have er navnet på området, hvor de nye lejligheder bliver opført – efter grundlæggeren af Roskilde Højskole, Thomas Bredsdorff.

Vi er stolte af, at vi er valgt som projektudvikler og byggestyrer af Thomas Have bestående af fire bygninger fordelt på 76 to–fire værelses lejligheder og en penthouselejlighed på ca. 200 m2 i hver bygning.
15.08.2022

Så fik vi afleveret Fyrkanten til en tilfreds bygherre
Så fik vi afleveret anden og sidste etape af Fyrkanten til en tilfreds Bygherre. Fyrkanten er beliggende i den nye bydel som skyder op i Høje Taastrup C. Fyrkanten består af 107 lejeboliger og 3 erhvervslejemål. Boligerne varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 60-105 m2. Her er dermed en bolig for både børnefamilien, parret, singlen og senioren og alle 107 boliger er udlejet.

Stor tak til bygherren Balder Danmark A/S for det gode samarbejde!

Stor tak til de involverede entreprenører & rådgivere.


Læs mere om Fyrkanten
10.07.2022

Aflevering af den sidste etape i Ofeliahaven til en tilfreds bygherre
Så fik vi afleveret den sidste etape af Ofeliahaven beliggende ved det tidligere hospital i Helsingør.

Ofeliahaven består af 109 lejligheder fordelt på otte blokke . Her finder du nye hjem med 2-5 værelser fordelt på 52-122 m2. I tre af blokkene er de øverste lejligheder udført med loft til kip. De otte blokke er placeret i to klynger med hver deres gårdhave med fællesområder og legepladser. Til Ofeliahaven er der etableret et fælleshus, som alle Ofeliahavens beboere kan benytte.

Ofeliahaven er placeret tæt på skole, indkøb og institutioner i et nyere udviklet byområde.

Stor tak til bygherren Balder Danmark A/S for det gode samarbejde!

Stor tak til de involverede entreprenører & rådgivere.


Læs mere om Ofeliahaven

2021

09.12.2021

Vi har indgået aftale med Dansk Metal om opførelse af ungdoms- og familieboliger i Sydporten
Vi er utroligt stolte af det nye projekt Sydporten, hvor vi har indgået en styringsaftale med Sydporten P/S, som ejes af Dansk Metal. Aftalen omfatter opførelse af 418 ungdomsboliger, 214 lejeboliger, et parkeringshus med plads til 169 biler samt tilpasning af infrastrukturen i hele området. Sydporten opføres ved siden af Dansk Metals forbundshus i Sydhavnen.

De nye kollegie- og studieboliger samt lejligheder bliver som udgangspunkt reserveret til medlemmer af Dansk Metal og medlemmernes børn og børnebørn. Byggeriet følger det buede forløb af Bådehavnsgade, banen langs havnen og Molestien og skaber et attraktivt indre gårdmiljø samt ”byrum” langs de omkringliggende veje. På hjørnet Bådehavnsgade og Molestien etableres en cafe, som vil skabe yderligere liv og atmosfære til området.
07.10.2021

FB Gruppen og Sjælsø Management sælger boligprojektet Teglbakken i Nærheden til Orange Capital Partners
Den nye bydel Nærheden skyder i disse år op i Høje-Taastrup Kommune tæt ved Hedehusene Station. Beliggenheden tæt på København, områdets natur, boligernes kvalitet og sælgernes troværdighed ligger til grund for handelen, lyder det fra hollandske Orange Capital Partners. Teglbakken består af 166 moderne og DGNB-certificerede boliger, der er planlagt til levering i tre faser i slutningen af 2022. Teglbakken er udviklet i et strategisk partnerskab af FB Gruppen og Sjælsø Management, og omfatter et lejebærende areal på i alt 13.421 m2. ”Et bæredygtigt byggeri leveret af erfarne udviklere i et spændende større udviklingsprojekt, sammenholdt med attraktive lejepriser og udmærkede transportmuligheder til København var de væsentligste faktorer, der lå til grund for vores beslutning om at investere i Teglbakken”, siger Managing Director Joris Voorhoeve fra Orange Capital Partners. Hos Sjælsø Management glæder vi os meget over salget og det gode og konstruktive samarbejde vi har med FB Gruppen.

2020

17.12.2020

NREP og Balder har valgt Sjælsø som byggestyrer af mere end 35.000 m2

Vi er superstolte af, at NREP og Balder i et nyt 50/50 joint venture har valgt Sjælsø Management som byggestyrer af Torveporten, der omfatter mere end 35.000 m2 kontor, kollegie og boliger på det tidligere Grønttorv i Valby. Byggerierne bliver DGNB-certificerede og skal opføres i 2021 – 2024.

Torveporten omfatter et fleksibelt Woods-kontorhus (7.725 m2), et fællesskabsorienteret UMEUS-kollegie (15.074 m2) samt ca. 165 kvalitetsboliger (12.375 m2). Det er et samarbejde som vi glæder os meget til.
07.05.2020

Udviklings- og byggestyringsaftale med Balder Danmark - Ofeliahaven
Vi er stolte af i samarbejde med Balder Danmark A/S, at have udviklet projektet Ofeliahaven i Helsingør. Sjælsø Management skal på vegne Balder forestå gennemførelse og styring af byggeriet. Balder har erhvervet et attraktivt boligbyggefelt i det gamle hospitalsområde, som i løbet af de næste par år forvandles til en levende bydel med fokus på rekreative opholdssteder, leg og fællesskab. Ofeliahaven rummer 110 lejeboliger og skal efter planen stå færdigopført i 2022. Med lejligheder på 2-4 værelser vil Ofeliahaven blive attraktiv for både studerende, par, singler, børnefamilier og ældre. Projektet, der bliver DGNB certificeret, er tegnet af Vilhelm Lauritzen Architects.
26.10.2020

Balder og Sjælsø Management skal opføre ca. 350 boliger i Hundige
Balder Danmark har vundet udbuddene af to grunde i Hundige Øst, og vi er stolte af, at vi i samarbejde med Balder og Danielsen Architecture skal udvikle og opføre de 2 boligprojekter på i alt ca. 23.000 m2 med ca. 350 lejligheder. “Hundige Øst er et spændende byudviklingsprojekt med en attraktiv beliggenhed tæt på indkøbsmuligheder, S-toget, marinaen og stranden. Vi ser frem til at opføre kvalitetsboliger her, som appellerer til både børnefamilier, par, singler, unge og ældre. Vi har også et særligt fokus på at skabe gode rammer for fællesskab og livskvalitet her,” fortæller vores CEO Flemming Joseph Jensen.
08.09.2020

FB Gruppen og Sjælsø Management skal opføre 192 boliger i Nærheden
NærHeden P/S har indgået en aftale med Sjælsø Management og FB Gruppen om boligprojektet Teglbakken, der kommer til at bestå af både rækkehuse, lejligheder og grønne rum mellem boligerne. Rækkehusene sælges som ejerboliger, mens lejlighederne udlejes. Bygherren bliver et fælles selskab ejet af Sjælsø Management og FB Gruppen. Byggeriet går i gang, når der foreligger godkendt lokalplan til foråret 2021 og forventes at være klar til indflytning ultimo 2022. Projektet har taget navn efter det teglværk, der engang lå i området, og netop derfor opføres hele bebyggelsen i tegl. Derudover har rækkehusene charmerende saddeltag, der giver mulighed for hems, og alle lejligheder forsynes med altan. Projektet indeholder tillige et parkeringshus til områdets beboere.

2019

19.12.2019

Udviklings- og byggestyringsaftale med Balder Danmark og Bovieran
Vi er glade og stolte over, at Solrød Kommune har valgt projektet ”Green Hills - den grønne byport til Solrød” på Cordoza grunden. Her skal vi sammen med vores to kunder, Balder Danmark A/S og Bovieran Danmark A/S, stå for projektudvikling og byggestyring af begge projekter. Projektet omfatter 300 lejeboliger til Balder og 55 andelsboliger i det grønne seniorbofællesskab Bovieran. Kommunen har fra start stillet høje krav til bæredygtighed og DGNB-certificering, hvilket vi ser frem til at levere. Vi glæder os til samarbejdet med Balder, Bovieran, Solrød Kommune og Danielsen Architecture.
10.12.2019

Udviklings- og byggestyringsaftale med Balder Danmark
Vi glæder os over, at Balder har valgt at investere i 2 byggefelter i det nye spændende område, Høje Tåstrup C. Begge byggefelter har en attraktiv beliggenhed direkte ud til det nye parkstrøg. Byggefelterne bliver udviklet i et samarbejde mellem Balder Danmark som bygherre og Sjælsø Management som projektudvikler og styringsentreprenør. Mangor og Nagel er valgt til arkitekt på begge projekter, som hver kommer til at rumme flere end 100 boliger. Vi forventer, at påbegynde opførelsen ultimo 2020 hhv. medio 2021.