Bovieran seniorbofællesskab

Bovieran seniorbofællesskab

Sikkerhed, tryghed og fællesskab lige uden for hoveddøren i eksotisk vinterhave

Sjælsø Management er medejer af Bovieran Danmark, som står bag et attraktivt seniorboligkoncept, hvor en unik vinterhave er bofællesskabets naturlige omdrejningspunkt og hjerte.

Netop fællesskabet er kernen af Bovieran. Vi ønsker, at fællesskab skal gennemsyre alt, hvad vi gør. Derfor bygger vi bofælleskaber med et optimalt antal lejligheder, så beboerne har mulighed for at lære alle naboer at kende og derved skabe miljøer, hvor det er mere enkelt at omgås. Og her kommer vinterhaven i sandhed til sin ret.

Vinterhaven er overdækket med glas, og temperaturen giver en følelse af, at du opholder dig ved den franske riviera. Det betyder, at du kan få behagelige udendørsoplevelser året rundt, og at du får de mest optimale rammer for en aktiv seniortilværelse. Der er sociale aktiviteter for enhver smag og samtidig rig mulighed for, at du kan trække dig tilbage til din egen private lejlighed, når du ønsker.

I Danmark har vi ind til videre opført syv Bovieran, der alle er stiftet som andelsboligforeninger.

Læs mere på bovieran.dk

Se film fra Bovieran Frederikssund på youtube

Bovieran seniorbofællesskab
Bovieran seniorbofællesskab

Bovierans seniorbofællesskaber opføres i tre etager. Bovieran indeholder lyse 2-rums boliger med køkken/stue, soveværelse og badeværelse samt 3-rums boliger med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. Der er elevator til alle etager.

Bovieran seniorbofællesskab