Spring i facader

Øresund Park

439 boliger er opført for Skanska med Balder som investor

Øresund Park er tegnet af Henning Larsen Architects. Ejendommen består af fem bygninger fordelt på fire længehuse og et tårnhus. I alt 439 familier sætter deres præg på det nye boligområde og nyder den glæde, det er at flytte ind i en helt ny bolig. Placeringen af de fem bygninger skaber skønne solrige, rekreative områder med plads til både fællesskab, leg og stille fordybelse.

Bygningerne er udført i mursten. Med et flot farvespil og spring i facade-elementer som altaner, franske altaner, vinduer og penthouse lejligheder, skabes en smuk og varierende facadekomposition.

Boligerne varierer i størrelse, fra mindre 2-værelses lejligheder, to-etagers boliger til 5 værelses lejligheder. Her findes boliger til singler og alle størrelser familier.

Materialevalget er kendetegnet ved en moderne indretning i lys skandinavisk stil. Det får alle boliger til at fremstå lyse og indbydende. Det understøttes af, at alle boliger er orienteret, så man får mest muligt lysindfald. De store vinduer lukker mængder af lys ind og skaber derved en varm atmosfære og et flot spil på det lyse egetræs parketgulv.

Læs om Øresund Park på balder.dk.

Store altaner
Indrettet lejlighed
Øresund Park
Øresund Park
Gårdmiljø med plads til afslapning og leg