Øresund Park

439 boliger er opført for Skanska med Balder Danmark A/S som investor

Øresund Park er tegnet af Henning Larsen Architects og består af fem bygninger fordelt på fire længehuse og et tårnhus. I alt 439 familier sætter deres præg på det nye boligområde og nyder den glæde, det er at flytte ind i en helt ny bolig. Placeringen af de fem bygninger skaber skønne solrige, rekreative områder med læsteder og med plads til både fællesskab, leg og stille fordybelse med en god bog.

Bygningerne er udført i mursten, der med et flot farvespil og spring i facade-elementer som altaner, franske altaner, vinduer og penthouse lejligheder, skaber en smuk og varierende facadekomposition. Boligerne varierer i størrelse, lige fra mindre 2-værelses lejligheder til de helt unge, to-etagers boliger til børnefamilier og 2 - 5 værelses lejligheder til singler, børnefamilier og de modne par, hvor børnene er fløjet fra reden.

Materialevalget er kendetegnet ved en moderne indretning i lys skandinavisk stil. Det får alle boliger til at fremstå lyse og indbydende. Det understøttes af, at alle boliger er orienteret, så man får mest muligt lysindfald. De store vinduer lukker mængder af lys ind og skaber derved en varm atmosfære og et flot spil på det lyse egetræs parketgulv.