Teglrækkerne, Nærheden

Teglrækkerne

Teglrækkerne består af 26 moderne og velindrettede rækkehuse perfekt for børnefamilier. De 26 huse, der er er præcertificeret til DGNB Guld, er opført med sadeltag. Facaderne er muret i forskellige farver tegl, hvor der er lagt vægt på et moderne og varierende udtryk. Der er desuden lagt vægt på at skabe et hyggeligt miljø imellem husene med plads til afslapning og kreativ leg for de mindste. Det skaber rammerne for fællesskab og uformelle møder mellem naboerne i dagligdagen.

Fællesarealerne er beplantet med fokus på biodiversitet med planter som paradisæble, fuglekirsebær, ribs og hunderose. For beboerne i de huse, der ikke har egen P-plads, er der nem adgang til fri parkering i parkeringshuset som er beliggende i udkanten af nabobebyggelsen Teglbakken.

Stueetagen er gennemlyst med adgang til privat terrassehave, køkken/alrum og toilet med vaskesøjle og på 1. sal er fire værelser og et badeværelse.

Teglrækkerne er udviklet og opført i samarbejde med FB Gruppen og udbydes som lejeboliger.

Læs mere om Teglrækkerne og lej et nyt og moderne rækkehus

Teglrækkerne, Nærheden

Teglrækkerne er med beliggenhed tæt på skole og indkøb perfekt til børnefamilien med hele fire værelser på 1. salen. De små finder hurtigt nye legekammerater i på legepladsen centralt i bebyggelsen.

Teglrækkerne, Nærheden
Hyggelige fællesarealer
Legeplads centralt i bebyggelsen
Teglrækkerne luftfoto, Nærheden