Formeriet, Teglholmen

Kultur og trivsel

Samarbejde og holdånd er nøgleord for den måde, vi omgås hinanden

Vi involverer os hellere end gerne i hinanden. Det er det faktum, at vores medarbejdere har været ansat i mange år, et klart udtryk for. Vi udviser respekt og empati for kollegaer og sætter en stor ære i at være en arbejdsplads, hvor man som medarbejder kan være sig selv og føler sig godt tilpas.

Vi investerer løbende i medarbejdernes trivsel

Glade og sunde medarbejdere udgør fundamentet for en velfungerende arbejdsplads. Det er en af de vigtigste former for værdiskabelse, vi kan komme i tanke om. Vi tilbyder blandt andet forskellige former for sportsaktiviteter året rundt samt løbetøj til alle. Derudover giver vi medarbejderne tilbuddet om et sundhedstjek hvert andet år. Desuden inviterer vi hvert år på udflugter både i ind- og udland og mødes i mere festlige rammer til sommerfest og julefrokost.

Vi bilder os ind, at det blandt andet er det, der er årsag til, at du hos Sjælsø Management møder glade og positive medarbejdere, som er stolte af deres faglighed og kan lide det, de laver. Det skinner igennem i vores rådgivning og det arbejde, vi udfører for dig som kunde eller samarbejdspartner. Udvikling er en vigtig del af kulturen, og derfor har vi stort fokus på at udbygge medarbejdernes kompetencer inden for deres specifikke arbejdsområder samt sikre, at de har den nyeste viden.

Når vi byder nye kollegaer velkommen til Sjælsø-familien

Vi tager os god tid til at vise nye kollegaer rundt i virksomheden og introducere dem til alle afdelinger. Det gør vi, da vi tror på, at vi ved at hjælpe hinanden godt fra start, skaber de mest optimale rammer for positive og engagerede medarbejdere.

Det er svært at give slip på medarbejderne

Det er også grunden til, at vi har udarbejdet en særlig seniorordning for de kolleger, som er fyldt 60 år. Vi vil nemlig gerne gøre brug af deres viden og kompetencer så længe som muligt. Ordningen går i sin enkelthed ud på, at man som medarbejder kan opnå ekstra fritid, jo ældre man bliver.