Seniorbofællesskab

Sikkerhed, tryghed og fællesskab lige uden for hoveddøren i eksotisk vinterhave

Sjælsø Management er medejer af Bovieran Danmark, som står bag et attraktivt seniorboligkoncept, hvor en unik vinterhave er bofællesskabets hjerte.

Netop fællesskabet er kernen af Bovieran. Vi ønsker, at fællesskab skal gennemsyre alt, hvad vi gør. Derfor bygger vi bofælleskaber med et optimalt antal lejligheder, så beboerne har mulighed for at lære alle naboer at kende og derved skabe miljøer, hvor det er mere enkelt at omgås. Og her kommer vinterhaven i sandhed til sin ret.

Vinterhaven er overdækket med glas, og temperaturen sender dig med det samme til den franske riviera – det er i hvert fald det, der er vores ambition. Det betyder, at du kan få komfortable udendørsoplevelser året rundt, og at du får de mest optimale rammer for en aktiv seniortilværelse. Der er sociale aktiviteter for enhver smag og samtidig rig mulighed for, at du kan trække dig tilbage til din egen private lejlighed, når du ønsker.

Læs mere på bovieran.dk

Se film fra Bovieran Frederikssund på youtube

Bovierans bygninger i tre etager indeholder lyse 2-værelses lejligheder med et BBR-areal på 78 kvm med køkken/stue, soveværelse og badeværelse samt 3-værelses lejligheder med et BBR-areal på 95 – 104 kvm med køkken/stue, soveværelse, værelse og badeværelse. Der er elevator til alle etager.