Bovieran seniorbofællesskab

Bæredygtighed

I Sjælsø Management får du en samarbejdspartner med holdning

En holdning til vores arbejde og ikke mindst det miljø, vi omgiver os med. Vi tager ansvar for dig, samfundet og kommende generationer.

For os er en ordentlig rådgiver også en ansvarlig rådgiver

Vi er bevidste om den forskel, vi kan gøre ved at udvikle og bygge ejendomme med bæredygtige tiltag. Derfor har vi stort fokus på at vejlede vores samarbejdspartnere, så de vælger materialer og processer med omtanke for miljøet.

Som en vigtig del af vores strategi i arbejdet med flere bæredygtige tiltag i byggeriet, stræber vi efter at DGNB-certificere alle de projekter, vi er involveret i. DGNB er en af verdens førende standarder for certificeringen af bygninger og byområders bæredygtighed, som vurderes ud fra et såvel socialt som økonomisk og miljømæssigt perspektiv. Desuden indeholder vurderingen også et kig på teknologi, proces og placering, hvilket betyder, at DGNB tager højde for alt fra materialevalg til arkitektonisk udformning og brugerindflydelse.

Sjælsø Management er skabt på et fundament af ordentlighed og åbenhed

Derfor løber der ansvarlighed i vores årer. Hos os har vi åbne bøger, og vi sætter en stor ære i at sikre, at vi selv følger alle regler. Det samme gælder for vores samarbejdspartnere, som vi forventer er pålidelige og overholder gældende overenskomster. Vi accepterer blandt andet ikke social dumping. Med gennemsigtighed kommer tillid og troværdighed, og det er vigtige kendetegn for os som rådgiver og udvikler.

Vi tager arbejdet med bæredygtighedsstrategien meget alvorligt

Vi er også yderst bevidste om, at investorer, samarbejdspartnere og leverandører ikke nødvendigvis er samme sted som os.

Vi er en del af ”Partners for Sustainable Real Estate and Construction”

For Sjælsø var det meget naturligt at blive en del af den gruppe aktører i den danske ejendomsbranche, der sammen vil føre branchens ambitioner for mere bæredygtighed og grøn omstilling til handling. Det gør vi ved sammen at tage fælles ansvar for at samle ambitionerne, lære af hinanden og dermed optimere vores tid midt i en klimakrise. Derfor forpligter vi os til at være med til at sikre, at fokus på de bæredygtige ambitioner bliver til reel handling i partnerskabet ”Partners for Sustainable Real Estate and Construction”.

Hos Sjælsø Management gør vi allerede en hel del for at passe på miljøet

Men vi kan uden tvivl gøre mere – kan man ikke altid det?